Arhivi Spletne strani

Občina Osilnica

Občina Osilnica je po številu prebivalstva ena najmanjših občin v Sloveniji, s površino 3,611 ha. Na 1 km2 živi le okoli 10 prebivalcev. Ima 19 naselij, med katerimi je občinsko središče naselje Osilnica.

Avtotransporti Kastelec

AvtoTransporti Kastelec je mednarodno podjetje, ki se ukvarja s transportom vozil, logističnimi storitvami in ekološko razgradnjo vozil. Sedež podjetja se nahaja v Grosuplju. Več kot 240 zaposlenih, odlična mreža povezav in dve poslovalnici v tujini tvorijo uspešno srednje veliko podjetje z več kot 40. letno tradicijo. Na spletni strani si lahko ogledate naše dejavnosti in ponudbo transportov, za več informacij pa nas lahko kontaktirate.

Fininvest Maribor

Smo dinamična družba, ki razume potrebe sodobnih podjetij. S strankami gradimo zaupanje in dolgoročno partnerstvo, kar dosegamo s stalnim izobraževanjem na najvišjem možnem nivoju, z zanesljivostjo in s strokovnim delom. Velik poudarek dajemo pristnemu odnosu s strankami, s katerimi gradimo dolgoročni partnerski odnos. Dobre poslovne odnose vzdržujemo tudi z vsemi pristojnimi inštitucijami.

Erasol

POSLANSTVO ERASOLA Pospešujemo prehod v novo energetsko ero - ero sonca VIZIJA ERASOLA Ohraniti naravo in jo zapustiti potomcem čistejšjo kot so nam jo predniki!

Odvetniška pisarna Mele

Danes je ODVETNIŠKA PISARNA MELE D.O.O. ena najboljših družb na področju odvetniškega poklica v Sloveniji, ki ji zaupajo številne pravne osebe in posamezniki tako doma, kot iz tujine. Naše stranke prihajajo s področij industrije, telekomunikacij, zavarovalništva, nevladnih organizacij, financ, izobraževanja, trgovine in številnih drugih. Zastopamo tudi posameznike v najzahtevnejših delovnih, civilnih in kazenskih zadevah.

Vertigo dom

V podjetju Vertigo Dom vam izdelamo zanesljiva in varna vhodna vrata. Vsa naša vhodna vrata so protivlomna. Izbirate lahko med debelino 5 in 7 centimetrov, vsebujejo horizontalne ojačitve krila, imajo pet točkovno ključavnico, tri dimenzionalna nasadila (4x), trojno tesnenje, Q-lon tesnilo, kukalo 180 stopinj…

Eko mobil

Družba je bila ustanovljena leta 2011 z namenom opravljanja nalog nosilca skupnega načrta ravnanja z izrabljenimi vozili, v skladu z določili uvedbe o ravnanju z izrabljenimi vozili (Ur.l. RS, št.: 32/11, 45/11, 26/12, 84/18-ZIURKOE in 101/20)